دوشنبه، 5 فروردین 1398 - 02:18
- اندازه متن: + -  کد خبر: 14942صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتشنبه، 24 آذر 1397 - 11:41
ارائه عملکرد کارشناسان مراکز خدمات جامع سلامت غرب اهواز در خصوص سوانح و حوادث

ارائه عملکرد کارشناسان مراکز خدمات جامع سلامت غرب اهواز در خصوص سوانح و حوادثبه گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب اهواز، دکتر مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز از انجام 424 جلسه آموزشی در خصوص سوانح و حوادث توسط کارشناسان مراکز خدمات جامع سلامت غرب اهواز از ابتدای سال تاکنون خبر داد و گفت: سوانح و حوادث دومین علت مرگ و میر در کشور می باشد

وی حادثه را یک اتفاق پیش بینی نشده و خارج از انتظار که سبب آسیب می شود، خواند و گفت: این آسیب می تواند شامل مصدومیت، بیماری و یا مرگ و میر باشد. حوادث شامل حوادث غیر عمدی، حوادث عمدی و بلایای طبیعی می باشد.

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز، انواع حوادث غیرعمدی را شامل: حوادث ترافیکی، سوختگی و برق گرفتگی، غرق شدگی، سقوط و صدمات بدنی، مسمومیت، خفگی با جسم خارجی، حوادث محیط کار و... عنوان نمود و افزود: از بین این حوادث، حوادث ترافیکی بیشترین علت مرگ ناشی از حوادث را به خود اختصاص می دهد.

شریفی در ادامه اظهار داشت: سوانح و حوادث مهمترین علت مرگ و میر قابل پیشگیری کودکان در کشور و استان خوزستان است.

وی در بخش دیگری ضمن بیان انتظارات خود از دستگاههای دیگر و راهکارهای لازم، مرتبط با سلامت عمومی جامعه و اقدامات انجام شده بیان کرد: تشکیل  کمیته های درون بخشی سوانح و حوادث و مرگ کودکان 59-1 ماهه و ارائه راهکارها و استراتژی ها در این خصوص بصورت فصلی و همچنین جلسات برون بخشی با شهرداریها و نماینده فرمانداری، ادارات مرتبط، شناسایی مناطق حادثه خیز، تهیه عکس و فیلم و ارسال گزارش این مناطق توسط واحد پیشگیری و اعلام به واحد بهداشت محیط جهت انعکاس به شهرداری، اداره آبفا و مطرح کردن در شورای سلامت از جمله انتظارات مرکز بهداشت غرب می باشد.

شریفی گفت: نصب بنر و پلاکارد در خصوص غرق شدگی همچنین چهارشنبه آخر سال جهت پیشگیری از حوادث و  کمپین " ایمن برانیم " جهت پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی در فروردین ماه و شهریور ماه که آمار حوادث ترافیکی ایجاده شده به علت مسافرتهای زیاد در این زمانها بسیار زیاد است.

وی افزود: آموزش بالابردن سطح آگاهی در خصوص نکات پیشگیری از انواع سوانح و حوادث به خصوص سوانح ترافیکی، تهیه تراکت آموزش پیشگیری از سوانح و حوادث در کودکان و دانش آموزان وسایر گروههای پرخطر در این زمینه، نصب پوستر نکات پیشگیری از سوانح و حوادث پخش CD فیلم های آموزشی در کمپین های پیشگیری از سوانح و حوادث در تلویزیون کلیه مراکز و پایگاهها، آموزش کمکهای اولیه و نحوه استفاده از وسایل موجود در جعبه کمکای اولیه برای عموم مردم از جمله دیگر اقدامات صورت گرفته در این خصوص بوده است.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی نوروز 98 را تبریک گفت.