دوشنبه، 5 فروردین 1398 - 12:43
- اندازه متن: + -  کد خبر: 14944صفحه نخست » اخبار بیمارستان هاشنبه، 24 آذر 1397 - 12:40
بازدید دکتر ایرج نظری از بیمارستان شهداء هندیجان

بازدید دکتر ایرج نظری از بیمارستان شهداء هندیجان به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان چهارشنبه 21 آذر ماه سال جاری، دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در جلسه ای با حضور دکتر علی گلمرادی نماینده مردم ماهشهر، امیدیه و هندیجان در مجلس شورای اسلامی، حاج آقا بنی سعید امام جمعه موقت شهرستان هندیجان، آقای کورش مودت فرماندار، دکتر احسان صفائی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان، جمعی از خیرین، دلسوزان و سایر مسولین شهرستان حاضر شدند، در مورد مشکلات و کمبودهای موجود در بیمارستان شهداء هندیجان بحث و تبادل نظر کردند.

دکتر نظری با اشاره به پیگیری های دلسوزانه دکتر گلمرادی و دکتر صفایی در جهت برطرف نمودن کمبودهای بیمارستان شهداء بیان داشت: شهرستان هندیجان دارای پتاسیلهای زیادی است که میتواند در بسیاری از زمینه ها این شهرستان را به قطب تبدیل کند. تحقق این امر میتوانست زمینه را برای توسعه بخش درمان شهرستان نیز ایجاد کند، اما متاسفانه عدم ماندگاری متخصصین پس از پایان تعهدات خود در شهرستانهای کم برخوردار مانند هندیجان یکی از دلایل محرومیت این شهرستان است.

وی ادامه داد: علیرغم این شرایط، شاهد اقدامات و شرایط خوبی در هندیجان هستیم؛ درمورد پزشک عمومی بر خلاف سایر شهرستانهای استان، کمبودی در شهرستان وجود ندارد و در مورد پزشکان متخصص نیز شرایط مناسبی وجود دارد. از آنجا که خیرین دلسوز شهرستان دستگاههای اکو و تست ورزش را برای بیمارستان تهیه دیده اند، تمام تلاش خود را برای جذب متخصص قلب نیز انجام خواهیم داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از شهردار هندیجان خواست با حمایت و همکاری دلسوزانه، درمورد پایان کار بیمارستان اقدام مناسب و شایسته ای انجام دهند تا بتوان دیگر اقدامات مورد نیاز در راستای پیشرفت بیمارستان در شرایط مناسبتری انجام شود.

دکتر گلمرادی نیز در بخش دیگری از این نشست در صحبتهای خود اظهار داشت: عدم اقدامات و تصمیمات مناسب در جهت بهبود زیرساختها در سالهای گذشته باعث محرومیتهای موجود در شهرستان شده است. اما باید اقدامات بیشتری در زمینه زیرساختها، آغاز شود و توسعه بیمارستان شهداء یکی از همین زیرساختهایی است که توسعه آن با همت خیرین بزرگوار و حمایتهای دانشگاه علوم پزشکی اهواز، آغاز شده و این، قدم بزرگی در محرومیت زدایی این شهرستان بشمار می رود.

فرماندار هندیجان نیز در ادامه ضمن اشاره به سفر دکتر قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به هندیجان عنوان کرد: انتظار میرود بر اساس مصوبات سفر وزیر بهداشت و درمان به این شهرستان برنامه ریزی مناسبی در جهت تحقق مصوبات، توسط مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اهواز انجام شود، تا ضمن رضایتمندی مردم از ترددهای فراوان آنان به شهرستانهای مجاور کاسته شود.

وی با اشاره به احداث بخش دیالیز و شروع بکار دستگاه سونوگرافی در بیمارستان شهداء با حمایت و توجه خیرین بخش سلامت شهرستان، از این پتانسیل به عنوان فرصت مناسب در جهت برطرف نمودن سایر کمبودهای بیمارستان شهداء، یاد کرد.

دکتر صفایی در مورد تامین متخصص برای بیمارستان شهداء بیان داشت: جذب نیروی متخصص نیازمند رایزنی ها و تامین شرایط مناسب در بیمارستان ازجمله اسکان مناسب متخصص و وجود فضا و دستگاههای مورد نیاز میباشد. با این وجود هم اکنون دو متخصص رادیولوژی و دو متخصص داخلی مشغول فعالیت در بیمارستان هستند و با حمایتهای ریاست محترم دانشگاه، یک متخصص پاتولوژیست، یک متخصص زنان و زایمان و یک متخصص اطفال از آغاز دی ماه در بیمارستان شهداء مشغول خدمت رسانی به مردم شریف هندیجان خواهند شد.

پس از پایان جلسه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با همراهی دکتر احسان صفائی، خانم ندا توکلی رئیس بیمارستان شهداء و جمعی از خیرین و دلسوزان شهرستان از بخشهای مختلف بیمارستان شهداء شهرستان هندیجان بازدید کردند و در این بازدید در مورد توسعه بخش اورژانس بیمارستان، تکمیل بخش اداری، راه اندازی بخشهای آی سی یو و سی سی یو و اتاق عمل بیمارستان با حمایتهای خیرین محترم بخش سلامت، بحث و تبادل نظر شد.

بازدید دکتر ایرج نظری از بیمارستان شهداء هندیجان

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی نوروز 98 را تبریک گفت.