دوشنبه، 5 فروردین 1398 - 12:10
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15005صفحه نخست » اخبار معاونت هاچهارشنبه، 5 دی 1397 - 15:42
نشست تخصصی روسای مراکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور
قائم مقام رییس اورژانس کشور در مدیریت بحران، در نشست تخصصی روسای مراکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی در بم هشدار داد؛ حوادث در ایران به سمت تغییرات اقلیمی پیش می رود اگر مدیریت آب را جدی نگیریم شرایط سختی در انتظار آیندگان است.
نشست تخصصی روسای مراکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور
به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، نشست تخصصی روسای مراکز مدیرت حوادث و فوریت های پزشکی بمناست روز ملی ایمنی زلزله با حضور دکتر سیف قائم مقام رئیس اورژانس کشور، فرماندار و نماینده مردم شرق استان کرمان در مجلس شورای اسلامی و تمامی روسای مراکز فوریتهای پزشکی کشور، مسئولین استانی و محلی بم و در سالن اجتماعات بیمارستان پاستور و تالار پرستو منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید در بم برگزار شد .

قائم مقام رئیس اورژانس کشور در این نشست اذعان داشت: با نگاهی به تاریخ زلزله ها، مخاطرات در ایران و تشکیل کمیته سلامت در هر دوره بسیار موفق عمل کرده ایم که عملکرد آن را در زلزله کرمانشاه و اربعین حسینی به خوبی مشاهده کردیم اما در زلزله بم مدیریت سازمانی خوبی  وجود نداشت

وی با اشاره به فعالیتهای اورژانس از ابتدای سال ۵۴ تاکنون اظهار داشت: اورژانس در ابتدا با ۷ پایگاه کار خود را شروع و تا به امروز پیشرفت بسیار خوبی داشته است.از این رو باید خواسته های به حق اورژانس را مطالبه کنیم.

سیف در ادامه افزود: با توجه به اهمیت آموزش در تمامی حوزه ها انتظار می رود علاوه بر تداوم امر آموزش و کسب تجربه در تمام بخشهای درمان، هر یک از تجارب به اشتراک گذاشته شود.

دکتر خانکه قائم مقام رییس اورژانس کشور در مدیریت بحران در نشست گفت: با توجه به اقلیم متفاوت کشور و سیر صعودی حوادث به سمت تغییرات اقلیمی، ایران جز ده کشوری است که دارای تنوع حوادث و آسیب های انسانی بسیار است.البته بیشترین حادثه های کل دنیا در سال ۲۰۱۷ در آسیا بوده حوادثی از قبیل زلزله ،آتش سوزی، سیل، تغیر اقلیمی که ۵۸ درصد کشته ها نیز در این قاره اتفاق افتاده است.

وی افزود: حوادث و بلاهایی بعد از زلزله بم رخ داد و بیشترین هزینه ها را صرف بازسازی شد. در زلزله بم هیچگونه مدیریت و هماهنگی سازمانی وجود نداشت اما با تجربه ای که از بم بدست آمد، در زلزله کرمانشاه ارگان ها و سازمان ها مدیریت و نظم بهتری در کنترل حادثه داشتند و بعد از زلزله در بم منبع تاریخ و تجربه را بدست آوردیم.

قائم مقام رئیس اورژانس کشور در ادامه با اشاره به ذخایر آب در کشور گفت: اگر بحران آب مدیریت نشود، کشور ایران در ۲۰ سال آینده در حدود ۲ درجه گرم تر خواهد شد و شرایط بسیار سختی در انتظار آیندگان است.ایران جز ۱۸ کشور پرجمعیت دنیا هست و ۹۶ درصد جمعیت آن شهرنشینی است.

وی در خصوص مدیریت بحران گفت: یکی از مشکلات موجود در حوادث مداخلات افرادی بود که برای کمک می آمدند که هیچگونه تجربه نداشتند و اگر افراد باتجربه و متخصص حضور داشتند از امکانات کم بهرمند بودند.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی نوروز 98 را تبریک گفت.