دوشنبه، 5 فروردین 1398 - 12:02
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15036صفحه نخست » اخبار معاونت هاجمعه، 14 دی 1397 - 13:19
کارگاه آموزشی تخصصی کدینگ جدید بیماریها در معاونت درمان برگزار شد

به گزارش وب دا خوزستان، کارگاه آموزشی تخصصی کدینگ جدید بیماریها ویژه کارشناسان کد گذاری بیمارستانها با هماهنگی واحد آمار و مدارک پزشکی معاونت درمان برگزار شد.

این کارگاه آموزشی طی دو روز متوالی ویژه کارشناسان کدگذاری بیمارستانهای اهواز و سایر شهرستانها تدارک دیده شد.

لازم به توضیح است دز این کارگاه توضیحات لازم جهت سایر اشکالات و تناقضات کدینگ جدید و اصلاحاتی که نیاز است در سیستم بیمارستانها ایجاد شود، به طور کامل ارائه شد.

در بخش دیگری از این کارگاه که با تدریس دکتر زارعی عضو هیات علمی دانشکده پیراپزشکی برگزار شده بود، کارشناسان سوالات و اشکالات سیستمی خود را مطرح کردند.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی نوروز 98 را تبریک گفت.