پنجشنبه، 6 تیر 1398 - 04:27
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15053صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتدوشنبه، 17 دی 1397 - 15:24
کارگاه آموزشی دستورالعمل جدید طرح تحول نظام سلامت در هندیجان برگزار شد

کارگاه آموزشی دستورالعمل جدید طرح تحول نظام سلامت در هندیجان برگزار شدبه گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان  موسوم به ورژن 19 یکشنبه 16 دی  ماه 97 با حضور دکتر احسان صفائی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان و جمعی از پرسنل مراکز خدمات جامع سلامت اعم از پزشکان و مراقبین سلامت برگزار شد.

کارگاه آموزشی مذکور با هدف آشنایی پرسنل با قوانین و مقررات وضع شده جدید در طرح تحول نظام سلامت و همچنین بازآموزی مطالب گذشته با تدریس عبدالرضا علیزاده مسوول واحد توسعه شبکه مرکز بهداشت برگزار شد.

سرپست شبکه بهداشت و درمان شهرستان در این جلسه بیان داشت: دستورالعمل جدید طرح تحول نظام سلامت که برپایه سامانه یکپارچه سلامت (سیب) می باشد که پس از ابلاغ به شبکه های بهداشت و درمان، از دی ماه به صورت پایلوت و از ابتدای سال جدید به شکل کامل اجرایی خواهد شد. در این مدت از تمامی مشکلات مربوط به این سامانه از سطوح محیطی و میانی نظرخواهی و پس از برطرف کردن نواقص در سطح وزارت خانه مطبوع، عملیاتی خواهد شد.

وی افزود: نحوه پرداختهای مالی از تغییرات عمده در این طرح می باشد که در آن براساس عملکرد مراقبین سلامت در طی یک ماه، مقدار پرداخت مالی تعیین می شود. در ورژن جدید طرح تحول نظام سلامت سعی شده است با ترغیب عامه مردم به دریافت خدمات حوزه سلامت، بار مراجعین به مراکز خدمات جامع سلامت بیشتر و از این طریق آگاهی و دانش آنها در زمینه های مختلف سلامت افزوده شود . از این رو در این میان مراقبین سلامت موظف هستند، ضمن ارائه خدمات مختلف سلامت، تمامی این خدمات را در سامانه سیب ثبت و موارد لازم را پیگیری نمایند.

لازم به ذکر است مرحله دوم این دوره آموزشی در 17 دی ماه برای حدود 30 نفر از پرسنل ستادی شبکه بهداشت و درمان هندیجان، بیمارستان شهداء و مرکز بهداشت شهرستان در سالن جلسات شبکه برگزار شد.

خبر فوری: دکتر فروزان از ابداع روشی جهت شناسایی داروی استامینوفن از سرم خون انسان خبر داد