دوشنبه، 5 فروردین 1398 - 12:05
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15070صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتچهارشنبه، 19 دی 1397 - 14:55
توزیع 185 بسته کمک‌های اولیه در مدارس مروج سلامت شرق اهواز

توزیع 185 بسته کمک‌های اولیه در مدارس مروج سلامت شرق اهوازبه گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شرق اهواز، دکتر آرش یلالی رئیس مرکز گفت: در دی‌ماه سال جاری، 185 بسته کمک‌های اولیه در مدارس مروج سلامت تحت پوشش شرق اهواز توزیع شد.

یلالی بیان کرد: به نقل از دستورالعمل اجرایی مدارس مروج سلامت، مدیریت سلامت محور در زمینه ارائه خدمت به نوجوانان و جوانان در راستای ارتقای کیفیت زندگی این گروه سنی با تاکید بر اقدامات پیشگیرانه منطبق با فرهنگ جامعه و متناسب با جنسیت مورد نظر و مشارکت همه‌جانبه آنها، رسالت مدارس مروج سلامت است.

وی ادامه داد: وظیفه اصلی ما ارائه استانداردهایی می‌باشد‌ که در تعامل با همه نهادهای متولی این گروه به دست می‌آید و برای هماهنگ‌سازی خدمات قابل ارائه در نظام سلامت، گروه مخاطب به طور مستمر پایش خواهد شد.

یلالی در خصوص اهداف مدارس مروج سلامت گفت: این برنامه بر پایه 8 محور شامل برنامه جامع آموزش سلامت، ارائه خدمات بالینی در مدارس، ایجاد مثلث سلامت در مدارس (والدین،جامعه و دانش آموزان)، سلامت محیط مدرسه، خدمات سلامت روان و مشاوره‌ای در مدرسه، ارتقای سلامت کارکنان مدارس، تحرک فیزیکی و فعالیت بدنی در مدرسه و بهبود تغذیه در مدارس استوار است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: کارشناسان واحد مدارس شرق با همکاری آموزش و پرورش ناحیه 2 و 3 تمام تلاش خود را در انجام این برنامه به کار گرفته‌اند.

یلالی تصریح کرد: همچنین در راستای اجرای این طرح کارشناسان واحدهای آموزش، تغذیه و محیط در بازدید مشترک از مدارس نواحی فوق و طبق چک لیست‌های ارائه شده از وزارت بهداشت، سعی در پایش هر چه با کیفیت‌تر این برنامه دارند.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی نوروز 98 را تبریک گفت.