دوشنبه، 5 فروردین 1398 - 11:59
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15079صفحه نخست » اخبار برگزیدهشنبه، 22 دی 1397 - 16:24
پیام تبریک معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز به مناسبت روز پرستار

دکتر مهران ورناصری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به مناسبت فرا رسیدن 22 دیماه 97 مصادف با سالروز ولادت با سعادت بانوی نور و ایثار، حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار طی پیامی این روز فرخنده را به جامعه پرستاران تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

کار پرستاری آمیخته با صداقت پاکی و اخلاص است.

پرستاری آمیختن طبابت جسم است با طبابت روح؛ روشن نگه داشتن چراغ حیات بیمار است و درخشان کردن خورشید ایمان و اعتمادش به زندگی.به همین دلیل است که پرستاری هنر است و تخصص.

حرفه مقدس پرستاری تنها مراقبت از علایم حیاتی بیمار و یا نگاهبانی از مرز حیات بیمار نیست بلکه، دمیدن روح زندگی است در تن رنجور بیمار، وزش نسیم محبت و جاری کردن زلال امیدواری در جسم خسته بیمار است. پرستار حافظ جان و تقویت روح بیمار و التیام بخش زخم های اوست .

اینجانب خجسته میلاد با سعادت پرستار عاطفه ها، حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار را به همه پرستاران و منادیان انسانی�'ت و ایمان تبریک و تهنیت عرض می نمایم و سلامتی، بهروزی و توفیق روز افزون این عزیزان را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

دکتر مهران ورناصری
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی نوروز 98 را تبریک گفت.