صفحه اول    درباره وب دا    معرفی رئیس، معاونین و مدیران دانشگاه    تماس با ما  
دوشنبه، 30 اردیبهشت 1398 - 15:30   
  سرخط اخبار:  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15082صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتیکشنبه، 23 دی 1397 - 14:15
معدوم کردن بیش از 500 کیلوگرم مواد غذایی فاسد توسط مرکز بهداشت شرق اهواز

معدوم کردن بیش از 500 کیلوگرم مواد غذایی فاسد توسط مرکز بهداشت شرق اهوازبه گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شرق اهواز، در ادامه بازدیدهای مشترک کارشناسان بهداشت محیط، تعزیرات و دامپزشکی طی هفته گذشته، تیم بازرسی در بازدید از رستوران‌ها و تالارهای پذیرایی بیش از 500 کیلوگرم مواد غذایی شب مانده، روغن سرخ کردنی غیر قابل استفاده، رنگ و ... را معدوم کرد و همچنین بیش از 130 کیلوگرم گوشت توسط کارشناسان دامپزشکی توقیف شد تا پس از انجام آزمایشات لازم تعیین تکلیف شود.

رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز در این خصوص گفت: استفاده از مواد اولیه بی کیفیت و نامناسب در فرآیند پخت مواد غذایی منجر به کاهش ماندگاری غذا می‌شود.

یلالی ادامه داد: همچنین نگهداری غذای پخته شده در ظروف و رعایت نشدن دمای مناسب سبب از بین رفتن کیفیت غذای تهیه شده و در نهایت فساد زودتر از موعد می‌گردد.

وی افزود: این مواد غذایی می‌توانست جایی در وعده غذایی شهروندان داشته باشد که بدلیل عدم آگاهی و یا بعلت سودجویی سر از سطل‌های زباله درآورد.

یلالی در پایان از شهروندان خواست ضمن رعایت اصول نگهداری و پخت مواد غذایی، در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را به سامانه 190 وزارت بهداشت اطلاع داده و کد پیگیری دریافت نمایند تا کارشناسان بهداشت محیط در اسرع وقت به شکایات آنان رسیدگی کنند. 

   
  

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
پربیننده ترین مطالب
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
تمامی حقوق این سایت متعلق به روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز میباشد
استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد
پشتیبانی توسط: خبرافزار
  خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز: اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، یکی از مهمترین وظایف دانشگاههای علوم پزشکی منطقه 4 آمایشی