دوشنبه، 29 بهمن 1397 - 08:23
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15113صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتجمعه، 28 دی 1397 - 18:40
کمیته سرطان بمناسبت پویش ملی سرطان در مرکز غرب اهواز تشکیل شد

کمیته سرطان بمناسبت پویش ملی سرطان در مرکز غرب اهواز تشکیل شدبه گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب اهواز،چهارشنبه 26 دی ماه 97 کمیته سرطان به مناسبت پویش ملی مبارزه با سرطان در هفته اول بهمن ماه با حضور دکتر مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب، معاونین، مسئولین و کارشناسان ستادی برنامه برگزار شد.

در این نشست دکتر شریفی با اشاره به این مطلب که سرطان سومین عامل مرگ و میر بعد از بیماریهای قلبی، عروقی و حوادث و سوانح است، گفت: با خود مرافبتی و امید به لزوم آموزش مردم و آموزش رابطین در رابطه با تغییر در سبک زندگی و اهمیت جایگزینی و احیای سفره های سنتی به جای سفره های صنعتی نقش مهمی دارد تا هر فردی بتواند از سلامت جسمی ،روحی و اجتماعی خود و خانواده محافظت کند.

رئیس مرکز بهداشت غرب ادامه داد: با توجه به اینکه 40 درصد سرطان ها قابل پیشگیری هستند و ازجمله علل افزایش بروز سرطان نیز کم تحرکی، مصرف دخانیات والکل، مصرف بیش از اندازه قندها، نمک و چربی های اشباع شده (روغن جامد)، عوامل محیطی (آلودگی هوا، ریزگردها، قرارگرفتن در معرض آفتاب و...) هستند پس با آموزش و اطلاع رسانی درست میتوان پیشگیری قابل ملاحظه ای را در این خصوص اعمال نمود.

شریفی با اشاره به اینکه برنامه غربالگری و تشخیص زود هنگام سرطان ها در قالب برنامه پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی از طریق خطرسنجی و مراقبت های ادغام یافته فشارخون، دیابت و غربالگری سرطان ها چند سالی است که در مراکز بهداشتی و درمانی انجام می شود به لزوم شناسایی افراد پرخطر و غربالگری آن ها تاکید نمود.

وی در ادامه خواستار تنظیم برنامه های لازم جهت هرچه بهتر برگزارشدن پویش ملی مبارزه با سرطان از 1 لغایت 7بهمن ماه 97 در غرب اهواز و اجرایی نمودن مصوبات به تصویب رسیده این نشست برای حفاظت از سلامتی مردم شد.

نصب شعار پویش در در بیلبوردهای شهری با مشارکت شهرداری، اجرای برنامه تبلیغاتی درفرهنگسراها، پارکها و مکانهی تجمعی، برگزاری مسابقات ورزشی و هماهنگی با شرکتها جهت انجام مسابقه، برگزاری پیاده روی و فعالیتهای ورزشی باهدف پیشگیری وکنترل سرطان، تقدیر وعیادت از بیماران سرطانی بیمارستان شفا، پخش تیزر و فیلم های آموزشی از طریق تلویزیونهای موجود در مراکز و پایگاههای سلامت، طرح تشدید جمع آوری قلیان، اطلاع رسانی عمومی به مردم در خصوص راهای پیشگیری از سرطان، نظارت بیشتر بر محلهای طبخ مواد غذایی و آموزش مردم از جمله مصوبات مطرح شده در این جلسه بود .

خبر فوری: برگزاری برنامه های متنوع بمناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه