سه شنبه، 3 اردیبهشت 1398 - 02:27
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15168صفحه نخست » اخبار معاونت هاسه شنبه، 9 بهمن 1397 - 15:24

نظارت معاون بهداشت دانشگاه بر روند ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق در گیر سیلاب به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر حسینی زاده معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت خوزستان به همراه دکتر عطشانی مدیر شبکه دشت آزادگان و جمعی از کارشناسان بهداشت از مناطق درگیر سیلاب در شهرستان دشت ازادگان و هویزه بازدید کرد

طی این بازدید معاون بهداشت دانشگاه نظارت بر روند ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم و دستورات لازم جهت تسهیل ادامه اقدامات را از اهداف این بازدید برشمرد و گفت: تمامی هماهنگی های لازم جهت بررسی وضعیت بهداشتی مناطق درگیر سیلاب در شهرستان دشت آزادگان و رفیع صورت گرفته است.

وی افزود: بخشی از اقداماتی که قبل از شروع و در طول مدت بارندگی شامل آماده باش کلیه نیروها، پایگاههای اورژانس تحت پوشش، لغو کلیه مرخصی ها و ماموریت های غیرضروری، آماده باش کلیه مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه، بازدیدهای میدانی از مناطق تحت پوشش توسط تیم های بهداشتی و پشتیبانی در مناطق در گیر سیلاب بوده است.

در این جلسه دکتر حسینی زاده بر نظارت ویژه بر وضعیت آب شرب مناطق درگیر سیلاب تاکید کرد و گفت: مرکز بهداشت دشت آزادگان باید نظارت کاملی بر روی عملکرد سایر ادارات فرابخشی مانند آبفای روستایی و شهری، اصناف و.... که در زمینه تامین سلامت اب شرب و مواد غذایی مردم نقش دارند، داشته باشد تا شاهد بروز طغیان بیماری در مناطق درگیر سیلاب نباشیم.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان در ادامه تصریح کرد: همه مراکز بهداشتی و درمانی بصورت شبانه روزی در آماده باش کامل جهت پذیرش بیماران و مصدومین احتمالی مناطق در گیر سیلاب هستند.

وی در پایان با اشاره به این مطلب که مناطق مختلف شهرستان از دیشب تاکنون با بارش باران مواجه بود و جاری شدن سیلاب خساراتی همچون تخریب برخی راه ها را به دنبال داشت، افزود: ۸۰ تخت بستری بیش از ظرفیت تخت های مصوب شهرستان دشت آزادگان جهت پذیرش احتمالی بیماران آماده سازی شده است.

لازم به ذکر است دکتر حسینی زاده به همراه مهندس فرهاد صفدری مدیر سلامت و کار و مهندس همایون امیری مدیر بیماریهای مرکز بهداشت استان از خانه های بهداشت آلبوعفری، حاجیه در دشت آزادگان و مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی رفیع بازدید به عمل آورد و از نزدیک در جریان خدمت رسانی به مردم قرار گرفت.

خبر فوری: نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز با وزیر بهداشت در خصوص بررسی شرایط بحران