سه شنبه، 3 اردیبهشت 1398 - 02:46
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15174صفحه نخست » خبر ویژهشنبه، 13 بهمن 1397 - 11:24

مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان با شهداء بمناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به گزارش وب دا خوزستان، شنبه 13 بهمن ماه 97 همزمان با دومین روز از دهه مبارک فجر، آیین افتتاحیه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران همراه با مراسم عطر افشانی مزار شهدای گمنام و تجدید میثاق با شهداء با حضور حجت الاسلام آیت عادلی نژاد مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و اعضاء هیئت رئیسه، اعضاء هیئت علمی دانشگاه و جمعی از کارکنان برگزار شد.

دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز طی این برنامه ضمن تبریک ایام الله دهه فجر عنوان کرد: چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی را گرامی می داریم و امیدواریم که تجربیات ۴۰ سال گذشته چراغ راهی باشد برای آینده انقلاب، ضعف ها و کاستی هایی که در طول این چهل سال داشته ایم. انظار می رود با استفاده از تجربیاتی که از این دوره کسب کرده ایم و نقاط قوتی که مطمئناً بیشتر از نقاط ضعف بوده را بیشتر از پیش تقویت کنیم و این تجربیات به نحوی استفاده شوند که آینده روشنی در جهت شعارها و اهداف اولیه انقلاب اسلامی که سبب شد مردم همه با هم و یکپارچه به خروش درآیندف در پیش داشته باشیم. بتوانیم آن اهداف و شواهد را زنده نگه داشته و در جهت رسیدن به آنها گام برداریم و خدمات بیشتری را برای کشورمان ایجاد کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به مجموعه برنامه های اجرایی دهه فجر در دانشگاه علوم پزشکی اهواز اذعان داشت: در طی دهه مبارک فجر 97 برنامه‌های متعددی داشته تدوین شده است که جای دارد از تمام زحمات دست اندرکاران این برنامه ها تشکر کرد چرا که تهیه و اجرای برنامه های مختلف تلویزیونی، جشن ها، مسابقات و ... همه  در راستای حفظ دستاوردها و گرامیداشت این ایام می باشد.

خبر فوری: نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز با وزیر بهداشت در خصوص بررسی شرایط بحران