یکشنبه، 30 تیر 1398 - 17:29
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15175صفحه نخست » اخبار برگزیدهشنبه، 13 بهمن 1397 - 12:08

بیانیه بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بمناسبت ایام الله دهه فجرانقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری مرجعیت دینی در حالی به وقوع پیوست که جهان در سیطره دو قدرت بزرگ شرق و غرب بود. در نظام سیاسی آن دوران تمامی کشورها تحت قیمومیت آمریکا باشند یا شوروی آن روزبودند.در غرب نظام سرمایه داری حاکم بود و در شرق نظام کمونیزم .

به جرات می توان گفت که عملا هیچ کشور مستقلی وجود نداشت و ایران عزیز همچون سایر کشورها تحت سیطره غرب قرار گرفته بود.مردم غیور و مسلمان ایران خسته از استکبار و استعمار و استبداد و رویکرد دین ستیزانه رژیم منحوس پهلوی که نوکر و دست نشانده آمریکا و انگلیس بودند تحت فرمان مرجعیت عظیم دینی دست به انقلابی فرهنگی و سیاسی زدند که نظام دوقطبی حاکم بر جهان را دگرگونه ساخت و به عنوان قدرتی جدید خود را در به دنیا معرفی نمود .انقلاب اسلامی ایران که نشات گرفته از دین مبین اسلام می باشد در کنار توسعه و پیشرفت در چارچوب شرع مقدس و فرهنگ بومی در پی رشد و تعالی دینی و فرهنگی مردم کشور بوده و هست.

انقلاب مردم ایران یک انقلاب فرهنگی دینی با نگاهی توحیدی در راستای حاکمیت خداوند و اجرای احکام الهی و برپایی عدالت در چهار چوب اسلام ناب می باشد .ملت خسته از استیلای فرهنگ منحط غرب و بیزار از نوکری اجانب و بیگانگان با رهبری حکیمی فرزانه تحت بیرق اسلام ناب محمدی (ص)دست به انقلابی عظیم زد که تمام جهان را تحت تاثیر قرار داد . انقلاب عظیم ملت ایران هیمنه ی پوشالی آمریکا و شوروی را در هم شکست و موجبات بیداری و بازگشت به فطرت الهی انسانهای آزاده ی سراسر عالم را فراهم نمود .در ادامه انقلاب ،استکبارو جبهه ی شیطانی با تمام توان به میدان آمد و جنگی هشت ساله را به نظام جمهوری اسلامی تحمیل نمود که با پایداری و استقامت ملت، شکستی سخت را متحمل گردید ؛

چنانکه بعد از آن علی رغم برنامه ریزی گسترده و تحرکات فراوان هیچگاه جرات حمله نظامی به این سرزمین توحیدی را پیدا نکرده است.در ادامه دشمنی ها جبهه ی کفر و الحاد سالهاست که  با ابزار تحریم سنگین اقتصادی به مواجهه با ملت استقلال طلب مسلمان ایران آمده است و در آستانه ی چهلمین سالگرد انقلاب فشار روانی و اقتصادی خود را چندین برابر نموده است به این امید که وحدت کلمه و اراده ی آهنین این ملت بزرگ را درهم بشکند که زهی خیال باطل.

بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم جندی شاپور اهواز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ی امام بزرگوار و شهدای گلگون کفن و تکریم و احترام به تمامی ایثارگران و خانواده های مکرم آنان همه آحاد ملت  به خصوص قشر فرهیخته و ارزشمند دانشگاهیان را به هوشیاری هر چه بیشتر و حضور در صحنه همانند سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی دعوت نموده و از مدیران و مسئولین انتظار دارد با تلاش و کوشش بیشتر و تدبیر لازم زمینه ی هر گونه سوئ استفاده را از میان بردارند .

وعده ما در ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی و راهپیمایی حماسی 22 بهمن ماه97

خبر فوری: تشکیل دومین جلسه ستاد توزیع دارو در معاونت غذا و دارو دانشگاه