دوشنبه، 29 بهمن 1397 - 08:44
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15216صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتجمعه، 19 بهمن 1397 - 03:14
دیدار مسئولین شبکه بهداشت و درمان هندیجان با خانواده معظم شهداء

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان سه شنبه 9 بهمن ماه سال جاری، به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، دکتر احسان صفائی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان با همراهی حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالحمید حسینی امام جمعه شهرستان هندیجان، رضا بوعذار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان و ایرج دلشاد مسوول حراست شبکه بهداشت و درمان هندیجان، به دیدار خانواده های معظم شهیدان سالم قجری و حبیب ساری دشتبان رفتند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی در این دیدار بیان کرد: ما همه مدیون و مرهون خون شهداء هستیم. امنیت و رفاه و هرچه داریم از سفره شهداء داریم. الان جوانانی هم هستند که ادامه دهنده راه شهدا جنگ تحمیلی هستند، مثل شهید حججی ها که در خارج از مرزهای کشور برای دفاع از اهل بیت جهاد میکنند.

مادر شهید قجری در این دیدار خطاب به مدیران و مسوولان بیان داشت: همه شهدا را مانند بچه خودم دوست دارم و مسولان هم باید نسبت به همه شهدا در هرجایی از کشور احساس مسولیت کنند و با احترام به خون شهدا و با شکرگزاری خداوند، از آرمانهای شهدا و امام حفاظت کنند و برای مردم از دل و جان کار کنند.

دکتر صفایی در این دیدار اظهار داشت: مردم ما مردم شهیدپرور و شهید دوستی هستند و مسولین هم همینطور، انشالله خدا توفیق خدمت به مردم در مسیر رضایت شهداء و خانواده های آنان را نصیب ما بکنه که بتوانیم در این راه با تمام توان به مردم خدمت  کنیم.

شهید سالم قجری در سن 14 سالگی و در تاریخ 30 شهریور 1361 در منطقه کوشک به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. گفتنی است خلیفه قجری برادر این شهید گرانقدر از پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان میباشند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان در مورد حضور برادر این شهید گرانقدر در شبکه بهداشت و درمان هندیجان بیان داشت: کارکنان و پرسنلی که از بین خانواده معظم شهداء هستند، باعث افتخار هر سازمان و اداره ای میباشند، کارکنانی که افتخار نسبت خانوادگی با شهداء را دارند، باید با تلاش و پشتکار خود در خدمت رسانی به مردم پیشرو و با رفتار و عمل خود مروج فرهنگ شهادت و ارزشهای آنان که همان ارزشهای اسلام و انقلاب است، باشند.

گفتنی است شهید حبیب ساری دشتبان از سن 16 سالگی در جبهه و عملیاتهای مختلف حضور داشته و سرانجام در سن 21 سالگی در منطقه سردشت مهاباد، در مرداد 66 به درجه رفیع شهادت نائل میشود.

دیدار مسئولین شبکه بهداشت و درمان هندیجان با خانواده معظم شهداء

خبر فوری: برگزاری برنامه های متنوع بمناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه