دوشنبه، 5 فروردین 1398 - 02:32
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15231صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتشنبه، 20 بهمن 1397 - 13:26
کمیته سرشماری سال 98 در شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی برگزار شد

کمیته سرشماری سال 98 در شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی برگزار شدبه گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان باوی 7 بهمن ماه 97، کمیته سرشماری سال۱۳۹۸باحضور رییس مرکز بهداشت و کلیه مسیولین واحدها و کارشناسان ستادی برگزار شد.

در این جلسه مردانی رییس مرکز بهداشت شهرستان در خصوص اهمیت انجام صحیح سرشماری در پیشبرد اهداف و شاخص های بهداشتی شهرستان و همچنین تلاش در جهت بروز رسانی و اصلاح اطلاعات جمعیتی خصوصا در سامانه سیب نکاتی را بیان کرد.

در ادامه کارشناسان ستادی پیشنهادات خود را در جهت بهبود روند و نواقص سرشماری سال های قبل ارائه دادند .

در پایان مقرر گردید کارشناسان مسئول ستادی بعنوان ناظر بر عملکرد و در کنار پرسنل مراکزخدمات جامع سلآمت زیر مجموعه حضور مستمر داشته باشند.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی نوروز 98 را تبریک گفت.