دوشنبه، 29 بهمن 1397 - 09:14
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15242صفحه نخست » اخبار معاونت هادوشنبه، 22 بهمن 1397 - 15:57
آغاز جشنواره ثبت تجارب و پیشنهادات مدیران و کارکنان
جشنواره ثبت تجارب و پیشنهادات مدیران و کارکنان در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، وزارت بهداشت در نظر دارد جشنواره ثبت تجارب وپیشنهادات مدیران وکارکنان در همه سطوح مختلف مدیریت و کاری را در اواخر بهمن ماه سال97 برگزار نماید.

این جشنواره با هدف تبادل تجربه ودانش مدیریتی وایجاد هم افزایی ،حفظ و ارتقاء دارایی های فکری ،کاهش هزینه های خطا وآزمون،تلاش برای جلب مشارکت کارمندان در فرآیند تصمیم گیری ها،ایجاد بستر مناسب جهت شکوفایی اندیشه وتجارب کارکنان و بهبود مستمر امور و افزایش کیفی و کمی خدمات ارائه شده در دانشگاه از طریق توسعه ی مدیریت مشارکتی می باشد.

مدیران و کارمندانی که علاقه مند به شرکت در این جشنواره هستند، می توانند نسبت به ثبت تجارب و پیشنهادات خود به آدرس های اینترنتیexm.behdasht.gov.ir و pishnahadha.ajums.ac.ir تا پایان بهمن ماه سال97 مراجعه کنند.

خبر فوری: برگزاری برنامه های متنوع بمناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه