شنبه، 31 فروردین 1398 - 19:26
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15430صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتدوشنبه، 5 فروردین 1398 - 09:23
پلمب کارگاه غیر مجاز فرآوری آجیل
کارگاه غیر مجاز فرآوری آجیل در محدوده مرکز بهداشت شرق اهواز پلمپ شد.

پلمب کارگاه غیر مجاز فرآوری آجیل

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شرق اهواز، طی تماس تلفنی شهروندان با سامانه رسیدگی به شکایات بهداشتی وزارت بهداشت مبنی بر فعالیت کارگاه فرآوری آجیل در محدوده شرق اهواز، کارشناسان بهداشت محیط این مرکز بمنظور بررسی به محل مراجعه و پس از حصول اطمینان از صحت شکواییه مراتب را به مراجعه قضایی اعلام کردند.

پس از اخذ دستور قضایی و مجوز ورود به محل با هماهنگی کلانتری منطقه، به کارگاه مراجعه نمودند. در این کارگاه که شرایط ساختمانی و  تجهیزاتی و بهداشتی بسیار نامناسبی داشت حجم زیادی تخمه آفتابگردان و نمک مشاهده گردید. بمنظور جلوگیری از ادامه فعالیت متخلف  و تا زمان تعیین تکلیف، اجناس موجود توقیف و محل در حضور عوامل کلانتری و بهداشت پلمب و متخلف تحویل مقامات قضایی شد.

دکتر مشکورنیا رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز از تمامی شهروندان خواست بمنظور ارتقای سطح بهداشتی در جامعه، ضمن توجه به شرایط نگهداری مواد غذایی و خرید مایحتاج روزانه خود از فروشگاه های مطمئن، هرگونه تخلف بهداشتی را به سامانه 190 وزارت بهداشت اطلاع داده و کد پیگیری دریافت نمایند تا کارشناسان این مرکز در اسرع وقت به شکایت آنان رسیدگی کنند.

خبر فوری: توصیه های رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز در خصوص اقدامات ایمنی بعد از وقوع سیل