شنبه، 31 فروردین 1398 - 19:17
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15432صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتدوشنبه، 5 فروردین 1398 - 09:39
انجام هزار و 800 مورد بازرسی در مرکز بهداشت غرب اهواز
از ابتدای برنامه سلامت نوروزی تاکنون در محدوده مرکز بهداشت غرب اهواز هزار و 800 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام شده است.

انجام هزار و 800 مورد بازرسی در مرکز بهداشت غرب اهواز

به گزارش روابط عمومی مرکزبهداشت غرب اهواز، رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز از انجام 1800 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی از ابتدای برنامه سلامت نوروزی تاکنون در غرب اهواز خبر داد.

دکتر مهرداد شریفی ریس مرکز بهداشت غرب اهواز با اعلام این خبر افزود: برنامه سلامت نوروزی سال 98 از تاریخ بیستم اسفند  1397 لغایت بیستم فروردین 1398 با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری مواد غذایی، آب، سنجش بار میکروبی سطوح از ساعت 8 صبح لغایت 8 شب و بر اساس موقعیت جغرافیایی و فعالیت صنوف تحت پوشش تا ساعت 12 شب در محدوده تحت پوشش غرب اهواز اجرا و از کلیه اماکن حساس شهرستان، شامل؛ اغذیه فروشی ها، رستوران ها، تالارها، هتل ها، مراکز اقامتی، قنادی ها، محل های اسکان مهمانان نوروزی، محل های اسکان کاروان های راهیان نور، جایگاهای سوخت و سایر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازدید خواهند کرد.

ریس مرکز بهداشت غرب اهواز خاطر نشان کرد: در این برنامه 40 کارشناس و بازرس بهداشت محیط امربازرسی و نظارت را بر عهده داشته و در قالب تیمهای دو نفره این نطارتها را انجام می دهند. وی یادآور شد 3 کارشناس بصورت مستمر در آزمایشگاه آب  این مرکز حضور و فعالیت دارند.

دکتر شریفی ضمن توصیه به مردم مبنی بر رعایت بهداشت محیط و مواد غذایی در ایام عید نوروز، تاکید کرد: شهروندان مایحتاج غذایی را از فروشگاه های معتبر و فروشگاه هایی که نسبت به رعایت بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی اقدام می کنند، تهیه کنند.

دکتر شریفی گفت: از ابتدای برنامه سلامت نوروزی بیش از هزار و 800 بازرسی انجام شده، 10 مرکز متخلف به مراجع قضایی معرفی و 3 محل پلمپ گردیده اند.

وی ادامه داد: در طول این مدت 110 مورد نمونه برداری مواد غذایی انجام و انجام 850 مورد کلر سنجی و 125 مورد نمونه برداری از آب انجام گردیده است.

شریفی گفت: در صورت مشاهده هرگونه عدم رعایت بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی، موضوع را از طریق سامانه 190به اطلاع بازرسان بهداشت محیط برسانند تا در اسرع وقت از محل های مورد شکایت بازرسی ویژه به عمل آورند و به شکایات شهروندان رسیدگی شود.

خبر فوری: توصیه های رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز در خصوص اقدامات ایمنی بعد از وقوع سیل