شنبه، 31 فروردین 1398 - 19:38
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15436صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتدوشنبه، 5 فروردین 1398 - 10:25
آمادگی پایگاه های اورژانس در اندیمشک
هفت پایگاه اورژانس در ایام نوروزی در اندیمشک بصورت آماده باش در حال ارائه خدمات هستند

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ،دکتر عبدالرحمن روحانی مدیر شبکه بهداشت ودرمان با اعلام خبر استقرار ایستگاه سلامت در مقبره شهدای گمنام شهرستان گفت: ایستگاه های سلامت و پایگاههای اورژانس تا پایان تعطیلات نوروز فعال هستند.

وی افزود: نیروهای اورژانس شهرستان اندیمشک شبانه روز در ایام نوروز به مسافران و کاروان های راهیان نور خدمات رسانی مکرده و توصیه های بهداشتی نیز به مسافران ارایه می کنند.

دکتر روحانی با بیان اینکه امکانات بهداشتی و درمانی اندیمشک در ایام تعطیلات نوروز آماده خدمت رسانی به مسافران نوروزی می باشند گفت: پزشکان کشیک،داروخانه ها و بیمارستان امام علی (ع) و مراکز درمانی نیز به همین منظور همراه با تجهیزات و تیم های پزشکی آماده سازی شده اند.

استان خوزستان در ایام نوروز میزبان صدها هزار نفر مسافر و کاروان راهیان نور می باشد.

پیش بینی می شود بیش از دو میلیون مسافر نوروزی از اواخراسفند ماه ۹۷تا پایان فروردین ۹۸ از طریق اندیمشک وارد استان خوزستان شوند.

خبر فوری: توصیه های رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز در خصوص اقدامات ایمنی بعد از وقوع سیل