سه شنبه، 4 تیر 1398 - 05:54
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15562صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتدوشنبه، 26 فروردین 1398 - 12:48

بازدید مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز از بیمارستانهای صحرایی در مناطق سیل زدهبه گزارش وب دا خوزستان، یکشنبه 25 فروردین ماه 98، دکتر رمضان مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز بهمراه امین عموری مدیر منابع انسانی دانشگاه و دکتر فرهاد کلانتری رئیس بهداشت و درمان مناطق نفت خیز جنوب از بیمارستان صحرایی نیروی دریایی سپاه در مزار شهدای هویزه و روند خدمت رسانی در این بیمارستان بازدید کردند.

در این بازدید مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز ضمن تشکر از زحمات این عزیزان بر لزوم ارائه خدمات مطلوب در حوزه بهداشت و درمان تاکید کرد .

در بخش دیگری از این بازدید جلسه ای در بیمارستان شهدای نفت با حضور دکتر عطشانی مدیر شبکه بهداشت درمان سوسنگرد تشکیل شد .

عطشانی در این جلسه ضمن ارائه گزارش جامعی از اقدامات انجام شده در راستای خدمات رسانی در منطقه سیل زده گفت: انتظار میرود محل انبار کمک های داروئی و ملزومات در شبکه سوسنگرد با سرعت بیشتری انجام شود.

وی در پایان بر آمادگی کامل مجموعه بهداشت و درمان شهرستان سوسنگرد جهت امدادرسانی به سیل زدگان با تمام توان تاکید کرد.

خبر فوری: آزمون دکتری تخصصی Ph.D رشته های علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و داروسازی