دوشنبه، 30 اردیبهشت 1398 - 14:56
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15638صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتشنبه، 31 فروردین 1398 - 12:54
تشریح اهم اقدامات بهداشتی در مانی شهرستان باوی در مناطق سیل زده
مدیر شبکه بهداشت باوی ضمن اشاره به ارائه خدمات بهداشتی مطلوب به کلیه گروههای هدف افزود: تاکنون ۱۳۷ مادر باردار ، ۱۳۰۵ کودک زیر ۵ سال ، ۳۷۹ سالمند ، ۵۸ بیمار فشارخونی ، ۳۴ بیمار دیابتی مراقبت بهداشتی دریافت کرده اند.

تشریح اهم اقدامات بهداشتی در مانی شهرستان باوی در مناطق سیل زدهبه گزارش وب دا خوزستان، دکتر مهران احمدی در خصوص آمادگی کامل مجموعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی از ابتدای شرایط بحران گفت: تیم واکنش سریع ضمن بررسی ابعاد و ویژگی های جمعیتی و بهداشتی پرداخته و باتشکیل کمیته های ستاد بحران و با آماده باش کلیه نیروهای بهداشتی درمانی، پشتیبانی و عملیاتی برنامه ریزی لازم جهت ارائه خدمات بهداشتی درمانی اقدامات لازم را انجام دادند.

وی در ادامه اذعان داشت: از همان لحظات ابتدایی وقوع سیل در حوزه جغرافیایی شهرستان باوی، مناطق درگیر سیلاب شناسایی شده و اعزام و استقرار تیم های مراقبتی شامل پزشک، ماما، مراقب سلامت، کارشناس پیشگیری، کارشناس بهداشت محیط و کارشناس سلامت روان به همراه تجهیزات لازم از جمله دارو، اقلام بهداشتی و ... در دستور کار قرار گرفت .

احمدی با اشاره به ارائه خدمات بهداشتی درمانی در مناطق سیل زده بصورت شبانه روزی و بی وقفه تصریح کرد: در حوزه بهداشت محیط با توجه به اهمیت و لزوم دسترسی به آب آشامیدنی سالم ۱۰۱ نمونه میکروبی از آب لوله کشی و مخازن ، ۸۰۶ مورد کلرسنجی از اب لوله کشی و مخازن تا کنون انجام پذیرفته است، توزیع ۴۰۰ لیتر کلر مادر، توزیع ۲۰ لیتر مواد گندزدا و گندزدایی به مساحت ۳۷۲ متر مربع ، سم پاشی روزانه به مساحت ۱۰۰۰ مترمربع ، معدوم نمودن ۸۵ کیلوگرم موادغذایی فاسد، معدوم نمودن یک تن مرغ فاسد و توزیع ۴۰۰ تراکت آموزشی شستشوی صحیح دست ها از اهم دیگر اقدامات صورت گرفته به همت کارشناسان بهداشت محیط این شبکه بوده است .

مدیر شبکه بهداشت و درمان باوی بیان این مطلب که جمعیت مستقر در کمپ ها از نظر بیماریهای روده ای ، اسهالی ، پدیکولوزیس و ... مورد مراقبت قرار گرفتند اذعان داشت: با توجه به اهمیت جلوگیری از بروز بیماریهای واگیر واکسیناسیون گروه هدف به تعداد ۱۷۰ مورد واکسیناسیون قطره خوراکی فلح اطفال و ۴۳۳ مورد mr انجام پذیرفت ..

وی در بخش دیگری اظهار داشت: کارشناسان بهداشت تمامی بیماران مبتلا به بیماریهای خاموش دیابت و فشار خون و همچنین مادران باردار در مناطق محل های اسکان را شناسایی و به صورت ویژه و روزانه مراقبت می کنند .‌

احمدی اضافه کرد: تمامی کارشناسان شبکه بهداشت و درمان باوی با حضور شبانه روزی در محلهای اسکان مردم سیل زده خدمات لازم اعم از سلامت روان و تغذیه و ... ارائه می دهند.

وی یاد آور شد: علاوه بر کارشناسان بهداشت روان که به صورت فردی و گروهی به جمعیتی بالغ بر 20 هزار نفر خدمات مشاوره ای ارائه نمودند، کارشناسان تغذیه و بهداشت محیط نیز به صورت مستمر در آشپزخانه های طبخ و توزیع غذا مستقر و بر رعایت موارد بهداشتی توسط متصدیان پخت و توزیع غذا نظارت ویژه دارند.

مدیر شبکه بهداشت باوی ضمن اشاره به ارائه خدمات بهداشتی مطلوب به کلیه گروههای هدف افزود: تاکنون ۱۳۷ مادر باردار ، ۱۳۰۵ کودک زیر ۵ سال ، ۳۷۹ سالمند ، ۵۸ بیمار فشارخونی ، ۳۴ بیمار دیابتی  مراقبت بهداشتی دریافت کرده اند.

احمدی در پایان به استقرار سه دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس جهت ارائه خدمات درمانی مطلوب به سیل زدگان شاره کرد و گفت: جمعیت درگیر سیل این شهرستان به صورت روزانه از خدمات بهداشتی درمانی بهره مند شده اند و تا پایان حالت فوق العاده و شرایط بحران نیز ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی بی وقفه ادامه خواهد داشت .

تشریح اهم اقدامات بهداشتی در مانی شهرستان باوی در مناطق سیل زده

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز: اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، یکی از مهمترین وظایف دانشگاههای علوم پزشکی منطقه 4 آمایشی