جمعه، 28 تیر 1398 - 15:19
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15643صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتشنبه، 31 فروردین 1398 - 13:59
پیام تبریک رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی
رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز با ارسال پیامی، روز علوم آزمایشگاهی را به فعالان بخش های مختلف این حوزه تبریک گفت.

دکتر مهرداد شریفی،رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز با ارسال پیامی، روز علوم آزمایشگاهی را به فعالان بخش های مختلف این حوزه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی مرکزبهداشت غرب اهواز ، در متن پیام دکتر « مهرداد شریفی » آمده است:

فرا رسیدن ۳۰ فروردین، سالروز تولد «حکیم جرجانی» و روز علوم آزمایشگاهی فرصت مناسبی است تا از زحمات جامعه فرهیخته و تلاشگر علوم آزمایشگاهی که با تشخیص های درست و به موقع، کمکی بسیار مهم در پیشگیری، کنترل و درمان بیماری ها دارند تقدیر و تشکر به عمل آید.

روز آزمایشگاه، روز پاسداشت انسان ‌های متعالی است، روز سپاس از جان ‌ها و اندیشه‌ های والایی است که در پویایی نظام سلامت خالصانه از خود گذشته ‌اند و بدون هیچ چشم ‌داشتی در خدمت دردمندان بوده ‌اند.

آزمایشگاهیان کشور همچنین در صف مقدم اجرای برنامه تحول نظام سلامت و ایجاد بستر رضایت‌ مندی بیماران قرار دارند و با تلاش های علمی و تحقیقاتی خود در امر تشخیص و درمان به پزشکان یاری رسانی می کنند.

اینجانب این روز بزرگ را به همه فعالان بخش های مختلف این حوزه که ایثارگرانه در راه سلامت جامعه قدم برمی دارند تبریک عرض نموده و از درگاه ایزد منان توفیق روز افزودن این قشر خدوم را در جهت ارتقای جایگاه حرفه ای خود و خدمتگزاری به امت اسلامی آرزو می نمایم.

دکتر مهرداد شریفی

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز