جمعه، 28 تیر 1398 - 14:34
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15660صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتدوشنبه، 2 اردیبهشت 1398 - 10:19
بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از باوی
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اهواز از شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی بازدید کرد.

بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از باوی

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی، دکتر مهران احمدی بلوطکی، مدیر این شبکه، گفت: بازدید دکتر خلیلی معاون توسعه مدیریت و منابع، به همراه مدیران مالی و برنامه بودجه دانشگاه علوم پزشکی اهواز در تاریخ سی و یکم فروردین ماه 98 از ستاد شبکه و مجموعه انبارها انجام گرفت.

وی ادامه داد: در این بازدید کلیه خدمات ارایه شده به شهروندان سیل زده این شهرستان از آغاز بحران تا کنون به سمع و نظر ایشان و گروه همراه رسید.

احمدی تصریح کرد: در بخش دیگری از ارایه گزارشات کمبودها و کاستی های شبکه بهداشت و درمان با معاون توسعه مدیریت و منابع مطرح شد.

احمدی درپایان اعلام کرد: معاون توسعه مدیریت و منابع و هییت همراه ضمن قدردانی از خدمات ارایه شده در طول بحران سیل به شهروندان شریف شهرستان باوی قول همکاری و مساعدت جهت تسریع در روند حل کاستی و کمبودها را دادند.

خبر فوری: تشکیل دومین جلسه ستاد توزیع دارو در معاونت غذا و دارو دانشگاه