دوشنبه، 30 اردیبهشت 1398 - 16:23
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15666صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتدوشنبه، 2 اردیبهشت 1398 - 10:48
فعالیت تیم های سلامت رامهرمز به آسیب دیدگان از سیل

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رامهرمز فعالیت تیم های سلامت رامهرمز در ارائه خدمات بهداشتی درمانی و بسته های حمایتی شامل ویزیت بیماران توسط پزشک ، ارائه خدمات مامایی ، واکسیناسیون ، مشاوره روانشناسی ، آموزش بهداشت فردی ، ارائه خدمات دندانپزشکی با استفاده از یونیت سیار همچنین توزیع مسواک ، خمیر دندان ، شیر خشک ، پوشاک کودکان و ... ، شامپو ، صابون ، کلر مادر ، مواد گند زدا و ... جهت جمعیت سیل زده مهمان در این شهرستان بصورت مستمر در حال انجام است.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز: اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، یکی از مهمترین وظایف دانشگاههای علوم پزشکی منطقه 4 آمایشی