جمعه، 28 تیر 1398 - 14:28
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15667صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتدوشنبه، 2 اردیبهشت 1398 - 10:53
برگزاری کمیته برون بخشی هفته ملی جوان در هفتکل
کمیته برون بخشی هفته جوان با حضور رئیس مرکز بهداشت هفتکل، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، ورزش و جوانان این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان هفتکل کمیته برون بخشی هفته جوان با حضور رئیس مرکز بهداشت شهرستان، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، ورزش و جواناندر شهرستان هفتکل برگزار شد.

در این جلسه مهندس مهرداد آهنگی، رئیس مرکز بهداشت شهرستان هفتکل، ضمن عرض خیر مقدم  و تبریک اعیاد شعبانیه به حاضرین گفت: لازم است با توجه به اهمیت موضوع جوانان نسبت به شناسایی نیازهای اصلی و فردی جوانان اقدام شود و برنامه ریزی لازم جهت رفع نیازهای جوانان  و پپشگیری از آسیب هابی اجتماعی و ترویج سبک زندگی سالم صورت گیرد.

در ادامه زهرا موسوی، مسئول واحد سلامت جوانان مرکز بهداشت هفتکل، گفت: با توجه به شعار امسال هفته جوان "من ارزشمند" و برنامه های ابلاغی از سوی مرکز بهداشت استان لازم است همه ادارات مرتبط نسبت به اجرایی نمودن برنامه های سلامت جوانان و با محوریت مراقبت جوانان، همکاری لازم را شبکه بهداشت ودرمان هفتکل بعمل آورند.

در ادامه هریک از حاضرین نظرات وپیشنهادات خود را ارائه نمودند ومواردی از قبیل برگزاری جلسات آموزشی جهت جوانان ، برپایی چادر سلامت به مناسبت هفته جوان ،نصب بنر در اماکن پرتردد و.. مصوب شد.

خبر فوری: تشکیل دومین جلسه ستاد توزیع دارو در معاونت غذا و دارو دانشگاه