سه شنبه، 1 مرداد 1398 - 18:40
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15668صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتدوشنبه، 2 اردیبهشت 1398 - 11:01
برگزاری کمیته درون بخشی بیماری های مشترک بین انسان و دام در هفتکل
کمیته درون بخشی بیماری های مشترک بین انسان و دام در هفتکل با حضور رئیس مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان هفتکل، کمیته درون بخشی بیماری های مشترک بین انسان ودام با حضور ریاست مرکز بهداشت شهرستان در روز شنبه سی ویکم فروردین 98 در محل دفتر ریاست مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد.

در ابتدای این جلسه مهندس آهنگی در مورد اهمیت بیماری های مشترک بین انسان و دام نکاتی را مطرح نمود و خواهان مداخله همه واحد های ستادی در پیشبرد اهداف بیماری های مشترک بین انسان و دام شد.

در ادامه مصطفی مولایی مسئول واحد مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت هفتکل در خصوص وضعیت بیماری های زئونوز در شهرستان، توضیحات لازم را در زمینه راههای پیشگیری وکنترل این بیماریهاارائه نمود.

در پایان جلسه مواردی از قبیل برگزاری کارههای آموزشی ،نظارت بر کشتارگاهها ،طرح اهمیت موضوع در شورای سلامت وامنیت غذایی و...مصوب گردید.

خبر فوری: بازدید ارزیابان اعتباربخشی آموزشی وزارت بهداشت از مرکز آموزشی درمانی گلستان اهواز