دوشنبه، 30 اردیبهشت 1398 - 15:26
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15802صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتدوشنبه، 23 اردیبهشت 1398 - 13:08
کمیته درون بخشی بسیج ملی کنترل فشارخون در باوی برگزار شد
کمیته درون بخشی بسیج ملی کنترل فشارخون در شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی با حضور مسئولین واحد ها مختلف برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان باوی، مردانی، رییس مرکز بهداشت این شهرستان، اظهار کرد: کمیته درون بخشی بسیج ملی کنترل فشارخون در شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی در تاریخ ۲۲ / ۲ / ۹۸ باحضورمسئولین واحد های مختلف برگزار شد.

مردانی ادامه داد: دراین جلسه به اهمیت اجرای این طرح در سطح شهرستان پرداخته شد و بر لزوم آمادگی کامل جهت اجرای طرح تاکید گردید.

وی افزود:سپس واحد پیشگیری جزییاتی از چگونگی اجرای طرح زمان اجرای طرح، مراکز درگیر طرح، مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی شیبان، ویس و ملاثانی، همچنین جمعیت هدف، افراد بالای سی سال، زنان بار دار در هر سنی و کلیه بیماران کلیوی در هر سنی، ارائه نمود.

مردانی در پایان گفت: وظایف واحد های ستادی مشخص شد و مقرر گردید تا روز اجرای طرح ( ۲۷ اردیبهشت) هرگونه ابهام در راستای اجرای طرح رفع شود.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز: اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، یکی از مهمترین وظایف دانشگاههای علوم پزشکی منطقه 4 آمایشی