جمعه، 28 تیر 1398 - 15:03
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15803صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتدوشنبه، 23 اردیبهشت 1398 - 13:12
آئین کلنگ زنی پایگاه فوریت های پزشکی 115 در روستای جلیزی حنظله دشت آزادگان
کلنگ پایگاه فوریت های پزشکی روستای جلیزی حنظله از توابع شهرستان دشت آزادگان به زمین زده شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشت آزادگان، طی مراسمی با حضور دکتر نظری، ریاست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و حاجی زاده، رئیس ستاد بحران استان خوزستان و دکتر عطشانی مدیر شبکه و مسئولین محلی، کلنگ ساختمان جدید پایگاه فوریت های پزشکی حنظله با مساحت زیربنای 70 متر مربع به زمین زده شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان دشت آزادگان گفت: این زمین قسمتی از مرکز بهداشت روستای جلیزی حنظله است و مبلغ ساخت این پایگاه یک میلیارد و سیصد و پنجاه میلیون ریال و از منابع عمرانی استان تأمین اعتبار شده و از 5 پایگاهی که در سطح استان تا پایان سال باید ساخته شود.

امروز یکشنبه 22 اردیبهشت ماه سال 98 اولین کلنگ ساخت این پایگاه ابتداء بدست سادات محلی به زمین زده شد.

خبر فوری: تشکیل دومین جلسه ستاد توزیع دارو در معاونت غذا و دارو دانشگاه