جمعه، 28 تیر 1398 - 15:13
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15809صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتسه شنبه، 24 اردیبهشت 1398 - 10:52
برگزاری کمیته بررسی زایمان ایمن زنان باردار مبتلا به H.I.V در امیدیه
کمیته بررسی زایمان ایمن زنان باردار مبتلا به H.I.V در شبکه بهداشت و درمان امیدیه برگزار شد.

به گزارش روایط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان امیدیه، کمیته بررسی زایمان ایمن زنان باردار مبتلا به ایدز با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان، رئیس مرکز بهداشت و معاون بهداشت، متخصص زنان و زایمان، مسئول زایشگاه بیمارستان امام رضا (ع)، مسئول بخش جراحی زنان، مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری ها، مسئول واحد سلامت خانواده، کارشناس برنامه مادران باردار و کارشناس برنامه H.I.V بهداشت شهرستان در محل دفتر مدیر شبکه برگزار شد.

آبدیده، مدیر شبکه بهداشت و درمان امیدیه، ضمن خوشامد گویی به حاضرین در این کمیته گفت:  بیماری H.I.V یک بیماری عفونی قابل کنترل و درمان است؛ در صورت شناسایی و درمان به موقع می توان این بیماری را کنترل کرد و شرایطی فراهم آورد که فرد تا آخر عمر، سالم و بدون ورود به مرحله ایدز زندگی کند.

سپس کاظمی رئیس مرکز بهداشت و معاون بهداشتی شبکه نیز به تشریح وضعیت مراقبت بیماران و مادران باردار مبتلا به H.I.V مواردی را بیان کرد.

در ادامه حمید، کارشناس برنامه H.I.V تشریح کرد، تمامی مادران باردار به این بیماری، داروهای رترو ویروسی مصرف می نمایند و دارای بار ویروسی صفر می باشند،  بصورتی که  تمامی لوازم ، تجهیزات و داروهای مورد نیاز جهت زایمان ایمن بصورت الکتیو از قبل در اختیار همکاران زایشگاه قرار داده شده است.

در پایان دکتر قاضی سعیدی، جراح و متخصص زنان و زایمان بیمارستان امام رضا (ع)، ضمن تشکر از برگزاری این کمیته مهم، آمادگی کامل خود جهت انجام زایمان بصورت الکتیو برای زنان باردار مبتلا به این بیماری را اعلام کرد.

خبر فوری: تشکیل دومین جلسه ستاد توزیع دارو در معاونت غذا و دارو دانشگاه