سه شنبه، 4 تیر 1398 - 06:34
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15836صفحه نخست » خبر ویژهشنبه، 28 اردیبهشت 1398 - 20:42
برگزاری نشست خبری بسیج ملی کنترل فشار خون در دانشگاه علوم پزشکی اهواز

برگزاری نشست خبری بسیج ملی کنترل فشار خون در دانشگاه علوم پزشکی اهوازبه گزارش وب‌دا خوزستان، شنبه 28 اردیبهشت‌ماه 1398 نشست خبری بسیج ملی کنترل فشار خون و گزارش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در دو موضوع سیل اخیر استان و پویش ملی بهار همدلی با حضور رئیس دانشگاه و معاونین در محل سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.

دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به موضوع سیل اخیر استان گفت: قطعا به دنبال هر حادثه‌ای تغییرات زیست محیطی ایجاد می‌شود و مباحث بهداشت و درمان بیش از پیش مهم و حیاتی تلقی‌ می‌گردد.

وی ادامه داد: در سیل اخیر خوزستان نیز همکاران مستقر در معاونت‌های بهداشت و درمان دانشگاه از همان روزهای اول شروع سیل، بیش از پیش و با جدیت فعالیت خود را شروع کردند و خوشبختانه در زمان‌های طلایی حین و پس از سیلاب، خدمات حیاتی و لازم را ارئه دادند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز افزود: خوشبختانه برنامه‌ریزی‌ها و ارائه خدمات به گونه‌ای بود که امروز می‌توانیم با افتخار اعلام کنیم خارج از میزان استاندارد بیماری‌های جمعیتی، بیماری خاصی گزارش نشد و با کمک خود مردم و تمامی ارگان‌ها و سازمان‌های مرتبط با حوزه سلامت، کنترل خوبی در زمینه بیماری‌ها صورت گرفت.

نظری در بخش دیگری از صحبت‌های خود به طرح بسیج ملی کنترل فشار خون اشاره کرد و بیان داشت: یکی از معضلات امروز جمعیت کشور ما، موضوع فشار خون بالا می‌باشد که به دنبال آن مشکلات عدیده‌ای را ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: عوارض ناشی از فشار خون باعث شده است که مردم ایران سالانه دچار بیماری‌هایی شوند که اگر این عارضه، کنترل و به موقع درمان شود، قطعا بسیاری از بیماری‌ها حادث نخواهد شد و طبیعتا به دنبال عدم ایجاد بیماری، فرد می‌تواند فعالیت‌های اجتماعی خود را در خانواده و جامعه به درستی انجام دهد و به دنبال آن در زمینه اقتصاد سلامت و صرف هزینه‌های کلان برای درمان بیماری‌ها، صرفه جویی خواهد شد.

وی خطاب به اصحاب رسانه به عنوان بازوها و همراهان توانمند عرصه سلامت و دانشگاه گفت: قطعا بدون همکاری، مساعدت‌، اطلاع رسانی و آگاهی‌های دقیق و کلیدی شما، این طرح ملی نمی‌تواند آن طور که باید و شاید میسر واقع شود و انتظار می‌رود همگی دست به دست هم دهیم تا بتوانیم بیماران را شناسایی و با آگاهی دادن به آنها، این عارضه را در سطح کشور کاهش داده و به نوبه خود زندگی سالمی را برای یک جامعه پویا رقم بزنیم.

نظری بیان داشت: بخشی از عواملی که باعث ایجاد فشار خون می‌شوند قابل کنترل و شناسایی هستند و می‌توان با تشخیص به موقع افراد مستعد مبتلا به فشار خون، آنها را درمان کرد و از مشکلات و بیماری‌های بیشتر جلوگیری کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز خاطرنشان کرد: زبان و نحوه بیان اصحاب رسانه شیوا و رسا می‌باشد که در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون می‌توانند بسیار تاثیر‌گذار و مهم، ایفای نقش کنند.

وی در بخش پایانی صحبت‌های خود با اشاره به طرح پویش ملی بهار همدلی یادآور شد: اگرچه این طرح، بیشتر یک پویش دانشگاهی می‌باشد اما هیچگونه منعی برای مشارکت و مساعدت دیگر ارگان‌ها و سازمان‌ها در این پویش وجود ندارد.

نظری گفت: این پویش در ابتدا یک پیشنهاد دانشجویی در سراسر کشور بود که بعد از آن جنبه کشوری و وزارتی پیدا کرد و هدف آن، یک مشارکت چند وجهی به منظور جمع‌آوری منابع مالی جهت بازسازی منازل سیل زدگان می‌باشد؛ بدین وسیله که در بخش دانشگاهی، مبالغی که از طریق اساتید، کارمندان و دانشجویان جمع آوری می‌شود، با همکاری کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) تجمیع شده و سپس برای احداث خانه‌های ویران شده، مصرف خواهد شد.

خبر فوری: آزمون دکتری تخصصی Ph.D رشته های علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و داروسازی