صفحه اول    درباره وب دا    معرفی رئیس، معاونین و مدیران دانشگاه    تماس با ما  
سه شنبه، 4 تیر 1398 - 05:53   
  سرخط اخبار:  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15842صفحه نخست » اخباریکشنبه، 29 اردیبهشت 1398 - 14:12
معاون غذا و دارو دانشگاه: هر ایرانی روزانه ۱۰ تا ۱۲ گرم نمک مصرف می‌کند

معاون غذا و دارو دانشگاه: هر ایرانی روزانه ۱۰ تا ۱۲ گرم نمک مصرف می‌کندبه گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی اهواز،  معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز گفت: عمده مصرف نمک ما در مصرف نان است. در ایران سالانه ۱۶۰ کیلوگرم نان مصرف می کنیم در حالی که در آمار جهانی مصرف نان ۲۵ کیلوگرم است یعنی ۶ برابر آمار جهانی نان مصرف می کنیم.
دکتر حسین برزگر در نشست خبری که در شامگاه شنبه ۲۸ اردیبهشت‌ماه به مناسبت طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، بررسی خدمات ارائه شده دانشگاه علوم پزشکی اهواز در سیل اخیر و پویش ملی بهار همدلی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد، اظهار کرد: قطعا پایش فشار خون به هر نتیجه ای برسد، جهت تامین داروی مورد نیاز آمادگی لازم وجود دارد و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.
وی افزود: همچنین داروخانه ها به عنوان پایگاه های همکار در سنجش فشار خون در این طرح فعال خواهند بود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: علل و عوامل فشار خون بسیار زیاد هستند اما آنچه به حوزه غذا و دارو مربوط می‌شود بحث مصرف نمک است که عامل بسیار مهمی در بروز فشار خون بالا است.
برزگر بیان کرد: بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی مصرف نمک هر فرد باید روزانه ۵ گرم باشد در حالی که در ایران روزانه بین ۱۰ تا ۱۲ گرم نمک مصرف می کنیم.
وی ادامه داد: عمده مصرف نمک ما در مصرف نان است؛ در ایران سالانه ۱۶۰ کیلوگرم نان مصرف می کنیم در حالی که در آمار جهانی مصرف نان ۲۵ کیلوگرم است یعنی ۶ برابر آمار جهانی نان مصرف می کنیم.
برزگر با تاکید بر لزوم اصلاح الگوی مصرف تصریح کرد: با مصرف غذاهای فراوری شده مانند کنسروها، ترشی‌ها و غذاهایی که الگوی مصرف ما را به هم زده، آسیب زیادی می بینیم.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز همچنین با تاکید بر لزوم توجه به نشانگرهای غذایی در خرید اقلام مورد نیاز گفت: نشانگر سبز به معنی مقدار کم، نارنجی به معنی مقدار متوسط و قرمز به معنی مقدار زیاد از یک ماده است که باید افراد در هنگام خرید به این نشانگرها دقت کنند تا از بروز بیماریها جلوگیری کنند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز همچنین گفت: از ابتدای سیل با همکاری انجمن داروسازان استان خوزستان، بسیج جامعه پزشکی استان خوزستان و هماهنگی کامل جمعیت هلال احمر خوزستان نسبت به جمع آوری کمک های مورد نیاز سیل زدگان اعم از دارو و لوازم بهداشتی گروه ویژه ای برای این مهم تشکیل شد.
برزگر تاکید کرد: تیم تشکیل شده تا پایان سیل به صورت شبانه روزی و مستمر نسبت به امداد رسانی به مردم سیل زده اقدام کرد و نیازهای دارویی ساکنان مناطق درگیری سیلاب نیز به صورت رایگان تامین شد.
وی با اشاره به وضعیت خوب دارو در استان گفت:داروهای مورد نیاز و اساسی به صورت مصوب در داروخانه ها وجود دارد و کمبود خاصی در زمینه دارو مشاهده نشده است

   
  

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
پربیننده ترین مطالب
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
تمامی حقوق این سایت متعلق به روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز میباشد
استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد
پشتیبانی توسط: خبرافزار
  خبر فوری: آزمون دکتری تخصصی Ph.D رشته های علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و داروسازی