یکشنبه، 30 تیر 1398 - 17:23
- اندازه متن: + -  کد خبر: 16019صفحه نخست » اخبار معاونت هاجمعه، 31 خرداد 1398 - 14:59
آزمون دکتری تخصصی Ph.D رشته های علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و داروسازی

آزمون دکتری تخصصی Ph.D رشته های علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و داروسازیبه گزارش روابط عمومی معاونت آموزش دانشگاه، آزمون دکتری تخصصی Ph.D رشته های علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و داروسازی همزمان با سراسر کشور طی دو روز متوالی، صبح روزهای پنج شنبه و جمعه 30 و 31 خرداد ماه سال جاری در دونوبت در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش دانشگاه، در این آزمون ۴۱۱ نفر داوطلب به رقابت پرداختند که از این تعداد ۱۲۰ مرد و ۲۹۱ زن در ۴۷ رشته به رقابت پرداختند.

کارشناسان سعید امیری و محمود امامی فر نمایندگان اعزامی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اتفاق مسئولین برگزاری این آزمون در دانشگاه علوم پزشکی اهواز حضور داشتند و بر نحوه اجرا، تهیه و توزیع سوالات و توزیع و جمع آوری پاسخنامه نظارت داشتند.

گفتنی است که دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در ۱۷ رشته در مقطع Ph.D پذیرش دانشجو دارد و در سال تحصیلی جدید نیز 62 نفر دانشجو جدید پذیرش می کند.

خبر فوری: تشکیل دومین جلسه ستاد توزیع دارو در معاونت غذا و دارو دانشگاه