یکشنبه، 30 تیر 1398 - 17:09
- اندازه متن: + -  کد خبر: 16163صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتیکشنبه، 23 تیر 1398 - 09:23
بررسی وضعیت کشتارگاه دام در ماهشهر
جلسه بررسی وضعیت کشتارگاه دام شهرستان بندرماهشهر به ریاست معاون فرماندار و با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان بندرماهشهر در محل سالن کنفرانس فرمانداری برگزار شد.

جلسه بررسی وضعیت  کشتارگاه دام شهرستان بندرماهشهر به ریاست مهندس شریفی معاون فرماندار و  با حضور  دکتر محمد شنبدی، مدیر شبکه بهداشت و درمان بندرماهشهر، معاون بهداشت شبکه، رییس دامپزشکی، محیط زیست، شورای شهر و شهرداری ها در محل سالن کنفرانس فرمانداری  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بندر ماهشهر، در ابتدا مهندس شریفی  هدف از تشکیل جلسه را بررسی وضعیت کشتارگاه مستقر در شهرستان بندرماهشهر  برشمرد و کشتار و نظارت بر ذبح دام را وظیفه شرعی و قانونی دانست که عدم نظارت کافی مسئولین ذی ربط می توانند خطرات جدی را برای جامعه در پی داشته باشد.

در ادامه دکتر کیوان نیا، رئیس دامپزشکی، توضیحاتی در خصوص مشکلات و نواقص کشتارگاه بیان کرد و گفت: برای اینکه کشتارگاه از درجه استاندارد خارج نشود باید تجهیزات آن به روز شود چون  از 1700 بیماری شناخته شده دامی 50 درصد آن بین انسان و حیوان مشترک است و این ما را ملزم می کند که به کشتار دام و کشتارگاه ها نظارت بیشتری داشته باشیم.

مجتبی آبادی رئیس شورای شهر بندرماهشهر نیز  گفت: این شهرستان با وجود پتانسیل های بالقوه باید دارای کشتارگاه صنعتی باشد.

این عضو شورای شهر افزود: شورای شهر و شهرداری بندرماهشهر برای ایجاد کشتارگاه صنعتی که در شأن شهرستان بوده آماده هرگونه همکاری هستند.

خبر فوری: تشکیل دومین جلسه ستاد توزیع دارو در معاونت غذا و دارو دانشگاه